top of page

Over ons

Wij, Nas en Evert, zijn de mensen achter Premium Car Collection. Wij zijn alle twee, zoals de Engelsen dat zo mooi noemen, "petrolhead" en al lange tijd actief in de autowereld. 

Nas heeft lange tijd zijn eigen bedrijf gehad in de aan- en verkoop van liefhebber auto's, met een voorliefde voor VAG producten. Later heeft Nas zich via BSS Art of Detailing toegelegd op het naar de hoogste standaard detailen van auto's van liefhebbers. 

Evert heeft naast zijn reguliere baan (fiscaal advies) zich in eerste instantie hobbymatig toegelegd op de aan- en verkoop van youngtimers. Later is dat geëvolueerd in de aan- en verkoop van auto's voor liefhebbers met een mix tussen (semi)klassiekers en modernere auto's.

Nu hebben we de handen in één geslagen en gaan onder de naam Premium Car Collection auto's aanbieden van de hoogste kwaliteit voor liefhebbers. Een auto komt alleen in onze collectie als deze voldoet aan de strenge eisen die wij als liefhebbers stellen. Daarbij wordt gekeken naar sluitende historie, juiste kilometerstand, technische staat en uiteraard de configuratie van de auto. Wij zoeken de auto's in de juiste kleuren en met de gewilde opties.

 

Daarbij gaan wij ook verder dan andere autobedrijven. Bij ons wordt een auto niet even snel showroom klaargemaakt. Nee, de auto wordt professioneel gedetailed en indien nodig geserviced, zodat de auto er als nieuw bij staat. Daarnaast kun je ook de auto volledig naar eigen smaak en wens laten aanpassen.

68699318_10156536773811717_2715016009403
bottom of page